Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!


ekloges2

Εκλογές αδέρφια! Μέχρι και η GOOGLE αφιερώνει στις ελληνικές εκλογές το σημερινό λογότυπό της.Το site μας,  τιμώντας τη μέρα που ο αδάμαστος ελληνικός λαός,   ασκώντας το θεμελιώτερο δημοκρατικό του δικαίωμα, αυτό της υπεύθυνης ψήφου, θα στείλει τους λαμπρότερους εκπροσώπους του στο "κυνοβούλιο" για να μας ξανασώσουν από τους προηγούμενους λαμπρούς εκλεγμένους και πάει λέγοντας , θα το ρίξει λίγο στη πλάκα. 

ekloges1

Θα ξεκινήσουμε με ορεκτικό ένα γνωστό μεν αλλά διαχρονικό ανεκδοτάκι .
Πέθανε ένας πολιτικός και πάει στον παράδεισο..
Εκεί βλέπει τον Άγιο Πέτρο ο οποίος του λέει:
"Επειδή είσαι πολιτικός μεγάλων διαστάσεων θα σε αφήσω να περάσεις μια μέρα στην κόλαση και μια στον παράδεισο και μετά να επιλέξεις που σου αρέσει πιο πολύ να μείνεις..."
Παίρνει το ασανσέρ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση εκεί ανοίγει μια πύλη και βλέπει μπροστά του ένα τεράστιο γήπεδο του γκολφ, κάτι φίλους του πολιτικούς που είχαν πεθάνει και αυτοί ντυμένοι όλοι στην τρίχα, να παίζουν, να πίνουν και να διασκεδάζουν με κάτι νεαρές... ομορφιές.
Για πότε πέρασε το 24ωρο χαμπάρι δεν πήρε.

Την άλλη μέρα παίρνει το ασανσέρ και ανεβαίνει στον παράδεισο όπου πέρασε μια μέρα πηδώντας από σύννεφο σε σύννεφο και παίζοντας άρπα όλη μέρα..!
Έρχεται ο Άγιος Πέτρος το πρωί και του λέει...

-"Τι αποφάσισες να διαλέξεις;"
-"Κοίτα Άγιε Πέτρο καλός ο παράδεισος αλλά σαν την κόλαση δεν έχει..!"

"Εντάξει" του λέει ο Άγιος Πέτρος ...
Παίρνει λοιπόν πάλι το ασανσέρ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση...
ανοίγει η πύλη και βλέπει μπροστά του μια τεράστια έρημο γεμάτη σκουπίδια ...
τους φίλους του ντυμένους με κουρέλια και κάτι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ να τους την πέφτουν! Τρελάθηκε!
Τρέχει στον Άγιο Πέτρο και του λέει
"Τι πράγματα είναι αυτά...εγώ άλλα είδα χθες ...άλλα έζησα..."
Οπότε του απαντά ο Άγιος Πέτρος...
"Χθες ήταν προεκλογική εκστρατεία..Σήμερα ψήφισες!..."

Πολιτικός ήταν , καλά να πάθει! Τώρα αν προβληματίζεσθε τί να ψηφίσετε μην περιμένετε  να κάνουμε και υποδείξεις! Ο χώρος δεν εμπλέκεται με την πολιτική αν και θα έπρεπε διότι η κύρια ασχολία ικανού αριθμού πολιτικών μας ήταν οι πάσης φύσεως "ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ" , ασχολία συγγενή με τα ενδιαφέροντα των εραστών της Χημείας. Παρόλα αυτά μπορείτε να ψηφίσετε κάποιο ...μικρό κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ ή την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 
Συνεχίζω με το super ανέκδοτο που κάνει θραύση στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο και δεν είναι άλλο από την τελευταία δήλωση του Μπένυ οτι με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία (λέμε τώρα) σε 2-3  χρονάκια θα βγούμε από το επάρατο μνημόνιο. Τώρα εδώ γελάνε , ή κλαίνε; 

Περνάμε στο επόμενο ανεκδοτάκι, πάλι με πρωταγωνιστή βουλευτή. (Εντάξει δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους, υπάρχουν και καλά παιδιά που λέει και ο Στελλάρας, αλλά είναι σπάνιο είδος που τείνει να εκλείψει, σαν να λέμε βουλευτής-βουλευτής)

Στον ιερέα Πατέρα Τιμόθεο είχαν οργανώσει δείπνο αποχαιρετισμού για να εορτάσουν τα ...25 χρόνια ιεροσύνης του στην εκκλησία της συνοικίας.
Ένας βουλευτής, μέλος της κοινότητας, είχε προσκληθεί για να δώσει προς τιμήν του ιερέα έναν σύντομο ιστορικό λόγο για την ιερατική διαδρομή του.
Επειδή ο βουλευτής καθυστερούσε, ο ιερέας απεφάσισε να πεί λίγες κουβέντες ώστε να καλύψει τον κενό χρόνο της καθυστερήσεως.
- Η πρώτη μου εικόνα/εντύπωση για το εκκλησιαστικό κοινό υπήρξε κατά την πρώτη εξομολόγηση που έτυχε να ακούσω. Σκέφθηκα ότι με είχε στείλει ο Επίσκοπος σε ένα χώρο φοβερό, μια και το πρώτο πρόσωπο, που μου εξομολογήθηκε, μου είπε ότι είχε κλέψει μία τηλεόραση, ότι είχε ληστέψει τους γονείς του, ότι είχε ληστέψει επίσης την επιχείρηση όπου εργαζόταν, και επιπλέον ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την γυναίκα του εργοδότη του. Επίσης, μερικές φορές έκανε λαθρεμπόριο και εμπόριο ναρκωτικών. Και τελειώνοντας, εξομολογήθηκε ότι είχε μεταδώσει μία σεξουαλική ασθένεια στην αδελφή του.
Έμεινα κατάπληκτος, σκανδαλίστηκα και καταφοβήθηκα. Αλλά, με το πέρασμα του χρόνου, εγνώρισα περισσότερα πράγματα για τον κόσμο της ενορίας και διαπίστωσα ότι δεν ήσαν όλοι ίδιοι, είδα μία συνοικία γεμάτη με υπεύθυνο κόσμο, με ηθικές αξίες, και γεμάτο πίστη στον Θεό.
Και έτσι έχω ζήσει 25 χρόνια, τα πιο θαυμάσια της ιεροσύνης μου.
Ακριβώς την στιγμή που τελείωσε τον λόγο του έφθασε ο βουλευτής, προς τον οποίο και έδωσε το βήμα για την ομιλία.
Φυσικά και ζήτησε συγνώμη ο βουλευτής επειδή καθυστέρησε και άρχισε να ομιλεί, λέγοντας:
- Ποτέ δεν θα λησμονήσω την πρώτη ημέρα που έφθασε ο αγιότατος πατέρας στην εκκλησιαστική συνοικία μας, και αυτό διότι έτυχα της τιμής να εξομολογηθώ πρώτος σε αυτόν.......'
Και κλείνω με δυο χαρακτηριστικά σκιτσάκια.

logiki1 chomsky20121

Να είστε καλά φίλοι μου! θα περάσει κι αυτό που γράφουν και στις νταλίκες.  Λ.Γ.Τ.

ΕΚΛΟΓΕΣ! Αν ανήκετε σ' αυτά τα ορφανά που δεν ξέρουν που να ρίξουν την πολύτιμη (λέμε τώρα) ψήφο τους, αν νομίζετε οτι όλα τα κόματα είναι "μια από τα ίδια" με μικρές παραλαγές και τέλος αν θέλετε να απολαύσετε ένα αιρετικό άρθρο με σπιρτόζο χιούμορ ανοίξτε αυτό. Αν μη τι άλλο θα το διασκεδάσετε. (του Peslac από το fridge.gr)

ekloges

Δεν υπάρχουν σχόλια: